El conseller delegat del Juventus, Giuseppe Marotta, va assegurar ahir que el lateral barcelonista Dani Alves és «un futbolista important» i que respecte al seu possible futur fitxatge «veurem el que es pot fer».

Segons alguns mitjans de comunicació barcelonins, Alves hauria decidit abandonar el club blaugrana i signar les tres pròximes temporades pel Juventus de Torí. La clau es troba en una clàusula existent en l'última renovació del seu contracte, signada a final de la temporada passada en període preelectoral a can Barça, per la qual Alves podria obtenir la carta de llibertat si el jugador firma un contracte amb un club abans del 5 de juny. «Alves no és de la nostra propietat però es tracta d'un jugador important. Veurem el que s'hi pot fer, recordant que el Juventus té una plantilla competitiva i molt difícil de millorar»,va afirmar ahir Marotta.

El cas de Javier Mascherano, també a l'òrbita juventina, segons algunes informacions, és diferent. Ja que l'argentí té contracte en vigor, és un dels jugadors més utilitzats per Luis Enrique i el Barça no pensa posar-lo al mercat. Maroatta va assegurgar que el cas de Mascherano era «un tema dels mitjans de comunicació» i va reiterar que la Juventuts no té cap intenció de desfer-se de cap dels defenses que té ara mateix a la seva plantilla.

Un central colombià per al B

Segons va avançar el diari Sport ahir a la tardas, el Barça hauria lligat el fitxatge de Davinson Sánchez, central colombià de 19 anys que fins ara militava a l'Atlètic Nacional. El club blaugrana pagaria uns quatre milions d'euros pel traspàs del jugador, que pot jugar de central i de migcampista defensiu.