Des que la setmana passada la Unió?Esportiva Figueres presentava Narcís Pèlach 'Chicho' com a nou entrenador, que el club no ha fet altra cosa que anunciar renovació rere renovació. Un bon grapat de futbolistes han acceptat la proposta continuïsta que es viurà els mesos vinents a Vilatenim, però no pas tots. Marc Serramitja, migcampista format al Girona, ha posat el punt i final a dues temporades a l'entitat. Segons el comunicat que feia públic ahir el Figueres es tracta d'una decisió «pactada de mutu acord» i que ara el desig del futbolista de la Cellera de Ter és el de «canviar d'aires i cercar nous reptes». Als seus 25 anys i a banda del Girona i Figueres, Serramitja també ha defensat els colors del Gavà, Alacant, Badalona i Sant Andreu, més una breu experiència al Kristiansund BK norueg..

I?del que se'n va, a un altre que continua. Perquè ahir, el Figueres anunciava una nova renovació. Es tracta de la del migcampista Rixti Mercader, el desè futbolista més utilitzat per Vílchez durant aquest curs i que amb el seu «sí» complirà el seu tercer any a Vilatenim després d'haver vestit les samarretes del Girona (categories inferiors), Figueres (juvenil), Cassà i Palamós. La de Ritxi Mercader és la vuitena renovació de cares a la temporada 2016/2017 després de confirmar la continuïtat de Moha, Varese, Casanova, Sergi Romero, Quimo, Roger Brugué i Pedro del Campo.

A?banda de Serramitja, també marxarà Èric Vilanova, que tornarà a l'Olot un cop finalitzada la seva cessió. A?la Garrotxa també hi podrien anar a parar homes com Ferran Grau, Roger Vidal, Ramon Masó i Aleix Prunés.