El sud-africà Brad Binder (KTM) va aconseguir una laboriosa victòria, per només 38 mil·lèsimes de segon sobre el seu més immediat perseguidor, l'italià Fabio de Giannantonio (Honda) al Gran Premi d'Itàlia de Moto3 que es va disputar ahir diumenge al circuit de Mugello.

Binder és ara més líder del campionat del món, en haver de retirar-se després de caure l'espanyol Jorge Navarro (Estrella Galicia 0,0 Honda), segon del campionat, i l'italià Romano Fenati, tercer, per problemes tècnics en la seva KTM.

Binder va saber tancar tots els forats que hi havia en cada curva del traçat italià per aconseguir la tercera victòria consecutiva de la temporada, per davant de Fabio Giannantonio, qui va culminar així una brillant remuntada des de la sisena línia de la formació de sortida, i de "Pecco" Bagnaia. Giannantonio es va convertir ahir en la gran sorpresa de la carrera amb una impecable cursa i que va acabar posant en un seriós compromís a Binder, que només es va poder imposar per una diferència molt curta amb el líder de la classificació del mundial.

Joan Mir (KTM) va ser el millor català de la classificació en aconseguir la setena plaça, just per davant de Nicolo Bulega (KTM) i Juanfran Guevara, amb Jorge Martín (Mahindra) també en els punts, catorzè, mentre que María Herrera (KTM), l'única noia que corre en el campionat, va concloure en la vint-i-unena plaça.