El Quart Germans Cruz va tancar ahir a Gandia la seva primera fase d'ascens a la LEB Plata, i ho va fer amb dues victòries, i una derrota, balanç insuficient per assolir el somiat ascens que finalment i com era d'esperar ha estat per l'amfitrió. El Gandia es converteix així en nou equip de LEB Plata. Els d'Albert Brea van dominar gairebé sempre el partit. De fet, a la fi del primer quart, els del Gironès ja tenien sis punts de renda (16-10). A partir d'aquí, el Quart va anar augmentant les diferències per arribar al descans 41-32.

Amb la tranquil·litat d'anar guanyant, els de Brea, liderats aquest cop per Brad Kanis amb 20 punts, i Eric Jiménez amb 19, només van haver de patir a l'inici de la represa, quan el Deportivo Coín es va acostar a només quatre punts (43-39). Un parcial de 14-0 va permetre acabar el tercer quart dominant de vint (65-45), i acabar guanyant el partit 83-66. Tot i no assolir l'ascens, el Quart tanca un gran curs.