El Citylift GEiEG Uni Girona es va estrenar ahir en el Campionat d'Espanya de la categoria cadet que es celebra aquests dies a Saragossa amb una derrota contra el San Blas d'Alacant per nou punts de diferència (45-54). Les jugadores de Dalmau Puig es van quedar sense forces a l'últim compàs del partit, després d'arribar a l'equador del darrer quart només dos punts a sota (41-43). Abans, les gironines van haver de fer un desgast considerable per escurçar a la represa la diferència de set punts (22-29) amb que es va arribar al descans. A còpia de treball, i gràcies a un parcila de 9-0, el Citylift GEiEG va aconseguir escurçar aquest desavantatge i posar-se a només un punt (37-38) a la fi del tercer quart. Als últims cinc minuts, les de Puig van veure com les d'Alacant amb un gran parcial passaven del 41-43 al 41-54, per acabar guanyant 45-54. Avui a partir de les 16 h, segon partit contra el Rivas.