El francès Johann Zarco (Kalex) es va adjudicar la seva segona victòria de la temporada a Moto2 en superar per escassament trenta mil·lèsimes de segon l'italià Lorenzo Baldasarri (Kalex), mentre que Alex Rins (Kalex) va poder minimitzar al màxim l'error comès en el procediment de partida de la segona part de la cursa. Una cursa que va ser aturada perquè una part de les proteccions del circuit es van desprendre per un accident. Àlex Rins, al costat d'un grup més de pilots, va sortir tard a la pista i van ser sancionats per la direcció de carrera amb ocupar les últimes posicions de la formació de sortida, des d'on va remuntar fins a la setena posició, mentre que el seu rival en el campionat, el britànic Sam Lowes (Kalex), es va haver de conformar amb ser tercer. Rins es va veure afectat així per aquest incident que el va allunyar de la victòria final.

Així, Zarco i Baldasarri van ser els protagonistes finals de la carrera a lluitar per la victòria, que al final va acabar caient per al campió francès per tot just trenta mil·lèsimes de segon, tot i que l'italià va buscar la sorpresa fins a la mateixa línia d'arribada, en la qual Sam Lowes va ser tercer a un segon, amb Axel Pons a la sisena plaça.

Rins amb una gran remuntada entrava en la setena posició i, fora dels punts, Alex Márquez (Estrella Galicia 0,0 Kalex), Julián Simón (Speed Up), Ricard Cardús (Suter), Edgar Pons (Kalex) i Isaac Viñales (Tech), que tampoc va poder eixamplar el seu comptador de punts, que continua amb 3.