Guanyar a Zarautz era un dels reptes pendents per al Bordils. Per característiques de joc, molt dur, amb una defensa fregant l'agressivitat, l'Amenábar de Zarautz havia estat sempre un rival que s'entravessava als de Pau Campos. Ahir, però, les tornes van canviar i el Bordils va posar la cirereta al pastís de la tercera temporada a Divisió d'Honor Plata, tancant-la amb 26 punts i essent el primer dels equips que no lluitaven per l'ascens.

A la primera part els locals van sortir amb molta empenta, fins que van aconseguir un avantatge de dos gols amb un parcial de 3-0 (13-11). El Bordils, però, va aconseguir reaccionar i va arribar al descans amb un empat a 16. A la segona part, les accions d'Esteve Ferrer i Edu Nonó, a qui se'ls va afegir Palahí des de l'extrem, sumat a la bona defensa, amb un bon debut de Ferran Pou, que va tancar molt bé les línies de passada, i de Jairo Montes, van fer reaccionar un Bordils que, de seguida, va aconseguir les primeres distàncies en el marcador i que ja no deixaria d'anar per davant fins al final de partit, arribant-hi amb una renda còmoda de cinc gols d'avantatge.

Amb aquest partit el Bordils tanca una nova temporada a Divisió d'Honor Plata, categoria que mantindrà per a la propera campanya. Un altre any històric.