(12 Kanis). 23 faltes personals. Elminat: Kanis.

Un triple d'Èric Jiménez a dos segons del final va donar la victòria a l'Ardoi navarrès en la segona jornada de la fase d'ascens a LEB Plata (69-72). La victòria, però, no serveix perquè l'equip gironí tingui opcions reals de pujar perquè el Gandía, que divendres els va guanyar de 22 punts, ahir va derrotar el Coín andalús (90-77) i té el bitllet cap Plata a la butxaca. Avui la fase acabarà amb el Quart enfrontant-se al Coín i el Gandia jugant contra l'Ardoi que és l'únic equip del grup que encara no guanyat.

Ahir, en un partit igualat, el Quart va anar molts minuts per davant en el marcador però els navarresos, amb un gran Anton Savtiski (27 punts i 11 rebots), no van tirar la tovallola fins al triple final d'Èric Jiménez.