L'Escala va caure a casa davant l'Horta (1-4) i va certificar el descens a Segona Catalana. Els gironins no van aconseguir el que semblava una proesa i van perdre la categoria. Per la seva banda, el Girona B va superar el Mataró, rival directe, i va un pas endavant per evitar el descens directe. La propera setmana tindran un duel molt important davant el Lloret. El perdedor d'aquest duel tindrà molts números per descendir. Per la seva banda, la Jonquera va empatar al camp del Mollet i ja o depèn d'ell mateix per assolir l'ascens a Tercera. Necessita guanyar a l'última jornada i que l'Horta empati o perdi amb el Mataró, que s'hi jugarà el descens.

La Jonquera, tot i avançar-se al marcador gràcies a un gol de Pol Compte a la primera meitat, no va poder sumar tres punts importantíssims en la seva cursa cap a l'ascens. Els d'Axel Vizuete es van veure sorpresos a l'últim minut, quan Montejo va empatar el partit i va condemnar a la Jonquera, que pot pagar molt car no haver sumat els tres punts a Mollet. Tot es decidirà la setmana que ve, on els fronterers hauran de tenir un ull al camp de l'Horta.

Pas de gegant cap a la salvació pel Girona B imposant-se al camp del Mataró, rival directe. Balaguer i Coro, a la segona meitat, van anotar els gols guanyadors per un Girona que també es jugarà la vida la setmana que ve a casa davant el Lloret. Amb 41 punts, a dia d'avui eviten el descens però passi el que passi a l'última jornada, haurà d'estar pendent dels descensos compensats.

l'escala | josep castells

L'Escala va confirmar ahir el seu descens a Segona Catalana després de perdre davant l'Horta. Els gironins no van tenir pràcticament opcions davant els barcelonins, que poden pujar a Tercera la setmana que ve. El nerviosisme va poder amb l'Escala, on Balde en va ser l'autor del gol.