El Citylift Girona es va assegurar ahir l'ascens a l'OK Lliga amb un empat en el derbi gironí a la pista del Palafrugell (3-3). Només un any després d'haver pujat de Nacional Catalana a Primera Nacional i set temporades més tard que un equip de la ciutat de Girona, en aquell cas el Girona, jugués a la màxima categoria el Citylift Girona aconsegueix pujar a l'OK Lliga. L'equip de Ramon Benito necessitava sumar un punt en el derbi gironí i el va aconseguir (3-3), però de fet sense el darrer gol de Raül Pelicano el Girona també hauria pujat gràcies a la derrota del Sant Cugat a la pista del Barça B. Manlleu i Alcobendas no van fallar contra Tordera i Mataró i acompanyaran el Girona a l'OK Liga. El Sant Cugat es va quedar amb la mel als llavís i, tot i que en un principi va arribar a celebrar l'ascens, la victòria final de l'Alcobendas contra el Mataró per 3-2 els va deixar fora.

Els primers minuts del derbi gironí van ser de màxima igualat i les arribades no acabaven amb ocasions clares de gol a totes dues porteries. Aquesta igualtat, però, es va trencar quan faltaven quatre minuts per arribar al descans, gràcies a un gol del local Gerard Pujol (1-0).

En els inicis de la segona meitat, el Palafrugell va situar el 2-0 en l'electrònic amb un llançament de Marc Brugué que superava el veterà Jaume Llaverolla. El pavelló era una festa, però amb el 2-0 el Citylift Girona no va abaixar els braços i va començar l'operació remuntada de la mà d'un Pelicano estel·lar. A dos minuts del final, un penal sobre Borja Ramon el va transformar Pelicano en el 2-1. Pocs minuts després, i novament a pilota aturada, el visitant Raúl Pelicano va situar el 2-2 en el marcador davant un públic local encès contra els col·legiats. Amb 2-2, Jaume Llaverola va desfer dues oportunitats més del Palafrugell per marcar, a rematades de Ruiz i Gerard Pujol, però, uns minuts més tard, novament Pujol ho va tornar a provar de lluny i va batre Jaume Llaverola. 3-2 i eufòria en el pavelló del Palafrugell fins que va tornar aparèixer Raül Pelicano per, un altre cop de penal, establir el definitiu 3-3 en el marcador.