Sense opció. El Quart era conscient que el Gandia, amfitrió de la fase d'ascens, és el principal candidat a pujar a LEB Plata i ahir ho van poder comprovar en una estrena que va acabar amb una clara derrota de l'equip entrenat per Albert Brea (82-60). Els valencians van sortir molt forts i, liderats per un brillant Dani Martí en la posició de fals quatre es van posar dotze punts per davant molt ràpidament (21-9), fins que una millora gironina en defensa va permetre evitar que el partit es trenqués ja en aquest primer quart (21-16). Els segons 10 minuts, però, van ser un malson per al Quart i el Gandia va enllestir el partit amb un parcial de 24-11 que li va permetre arribar al descans amb la victòria molt encarrilada. El Quart no va poder retallar distàncies tot i intentar-ho desesperadament a la segona meitat, i amb els dos entrenadors evitant que cap jugador arribés als trenta minuts en pista, el Gandia va acabar guanyant per 22 punts (82-60).

L'exjugador del Clavijo a LEB Or Dani Martí va ser el millor del partit, amb 18 punts i 9 rebots; mentre que per al Quart van destacar els 17 punts aconseguits per Èric Jiménez i els 15 de Pau Vila. Per part seva, Brad Kanis va acabar amb 11 rebots, però amb un pobre 2/10 en tirs de camp i sense poder anar cap cop a la línia de tirs lliures.

Aquesta tarda, a dos quarts de sis, el Quart jugarà contra l'Ardoi navarrès que ahir va perdre amb el Coín (71-63). Savitski va ser el millor de l'Ardoi amb 15 punts i 9 ?rebots.