Fi de temporada somiat a Bordils. Els gironins van aconseguir una nova victòria de mèrit davant un equip que disputarà l'ascens a Asobal amb un partit molt obert, ple d'alternatives i emoció fins l'últim instant. Final de trajecte també per David Masmiquel, que ahir, amb un gran partit, va penjar la samarreta, dient adéu a set temporades amb el club gironí, on s'ha guanyat l'admiració i estima de tot el públic del Blanc-i-Verd.

El partit d'ahir no era fàcil. El Zamora, tot i tenir els deures fets, com el Bordils, tampoc es prenia aquest partit com un anar fent. Va arribar al pavelló amb ganes de sumar una nova victòria. Però al seu davant es va trobar amb un Bordils molt posat en el partit, amb ganes d'aconseguir posar la cirereta a una temporada molt competida.

Els de Pau Campos van començar el partit dominant, tot i que sense anar-se'n en el marcador, amb unes davanteres que s'imposaven a les defenses i arribant al descans amb un gol d'avantatge (15-14). A la segona part el Zamora, però, va apretar les dents en defensa i només va permetre tres gols en quinze minuts, aconseguint una renda de 5 gols (17-22). El Bordils, però, a força de remar, va aconseguir eixugar aquesta diferència (27-27, m.55) i acabar guanyant el partit amb dos gols d'avantatge. L'ascens del B va arrodonir la festa.