Vicente del Bosque va fer pública ahir la primera llista de convocats de la selecció espanyola per a l'Eurocopa que es disputarà a França a l'estiu. Formada per 25 jugadors, de la qual finalment se'n descartaran dos, en destaca la presència de 5 futbolistes del Barça: Gerard Piqué, Jordi Alba, Andrés Iniesta, Sergio Busquets i Marc Bartra. Aquesta primera llista provisional la completen Iker Casillas, David de Gea, Sergio Rico, Sergio Ramos, Dani Carvajal, César Azpilicueta, Juanfran Torres, Mikel San José, Bruno Soriano, Koke Resurrección, Saúl -íguez, Thiago Alcántara, Isco Alarcón, Cesc Fàbregas, David Silva, Pedro Rodríguez, Aritz Aduriz, Nolito, Álvaro Morata i Lucas Vázquez.

Pedro Rodríguez, durant moltes temporades jugador del Barça, declarava ahir que en cap cas es penedeix d'haver deixat el club blaugrana per fitxar pel Chelsea anglès, assegurant també que continuarà a Londres l'any vinent. Tot i el seu traspàs a canvi de 30 milions d'euros, en la seva primera campanya no ha rendit com s'esperava i els primers rumors sobre un hipotètic retorn a la Lliga espanyola han trigat poc a aparèixer. Ell es va encarregar ahir d'apagar qualsevol foc:?«Estic molt feliç aquí (a Londres) i no em penedeixo de la decisió que vaig prendre de fitxar pel Chelsea. Quan deixes la teva ciutat és normal que trobis a faltar algunes coses, però ja estic adaptat».

Un cop superada la ressaca posterior a la celebració de diumenge pel títol de Lliga i amb la temporada en la recta final però encara en dansa, el Barça tornava ahir als entrenaments per començar a preparar l'assalt a la Copa del Rei. Diumenge, l'equip de Luis Enrique disputarà la final contra el Sevilla a l'estadi Vicente Calderón de Madrid i el tècnic ha programat quatre sessions per arribar-hi de la millor manera posible. En el primer, l'asturià va poder comptar amb tota la seva plantilla al complet tret del turc Arda Turan, que es va absentar per motius personals. Després d'apuntar-se el títol de Lliga el dissabte passat a Granada i de les pertinents celebracions, l'equip blaugrana va tornar ahir al camp d'entrenament. Al marge de la baixa de Turan, Luis Enrique va comptar amb el jove del filial Juan Cámara. L'equip es tornarà a reunir avui a la Ciutat Esportiva, així com també divendres i dissabte. Demà dijous, descansarà.

Gespa híbrida al Camp Nou

La junta directiva barcelonista es va reunir ahir acceptant una sèrie d'acords que posteriorment va fer públics el portaveu del club, Josep Vives. D'entre les mesures adoptades en destaca la implantació d'una nova gespa per al Camp Nou. Es tracta d'una gespa híbrida «com la que utilitzen els grans equips d'Europa», segons Vives, i que s'instal·larà al novembre, coincidint amb la primera aturada pels partits internacionals. El portaveu, a part, va recordar que encara queden unes 500 entrades per a la final de Copa a disposició dels socis afortunats al sorteig. El termini per recollir-les acaba avui (15.00).