El Base Roses podria ser víctima d’una escabetxada sense precedents a causa dels possibles descensos no compensats. És a dir, si vol estar tranquil de qualsevol patiment ha de quedar 10è classificat, a mitja taula, ja que fins a vuit equips tenen opcions reals de descens. Els rosincs ara són 12ns, a dos punts del 10è, el Cornellà del Terri, que dirigeix el figuerenc Toni Soler, després de la victòria per la mínima davant el Cassà (1-0) gràcies a un solitari gol de Joel Crespo al minut 85 després d’una assistència de Yoann.

El Vilamalla posa la por al cos al segon amb nou juvenils

El Vilamalla jugarà a Tercera Catalana la pròxima temporada però té dos objectius abans d’acabar el curs: trencar una dinàmica de quatre mesos sense conèixer la victòria i donar minuts als juvenils del club perquè agafin tacte al futbol territorial. Amb l’arribada al primer equip de Víctor López, tècnic del mateix juvenil, el Vilamalla ha comptat amb el planter i dissabte, al camp d’un Palafolls, que es juga l’ascens, van tenir minuts fins a nou jugadors de la base: Llobet, Bonal, Balsera, Maik, Nil -titulars-, Hasan, Ivan, Sanjuan i Font. Els blanc-i-negres van posar la por al cos a un equip maresmenc que persegueix el líder, el Llagostera B, i quan quedaven vint minuts per acabar el marcador encara era d’1-1 -al final, van quedar 3-1.

Podeu ampliar la informació esportiva de la comarca a l'edició impresa de l'EMPORDÀ. Podeu descarregar-la des del nostre quiosc a Orbyt.