L’equip sènior femení del Bàsquet Vilafant va obtenir, dissabte a casa davant la seva afició, l’ascens a Segona Catalana en una última jornada d’infart. "No ens ho esperàvem, el 50% de l’equip era nou i som dels més joves de la categoria. És dur estar a dalt i hem superat la pressió; ara toca gaudir del moment", comentava Pepe Socorro, l'entrenador de l'equip amb Marçal Mallart, al final de l'enfrontament.

El sènior femení del Vilafant es va recuperar la temporada 2013/14 de la mà del tècnic Xavi Tejeda i, avui, encara hi continuen jugant Paula Catalán, Marta Torres i Elena Vergés. La pròxima temporada, les vilafantenques compartiran categoria amb el Roses. "Estem molt contents, l’objectiu era la salvació i l’any que ve anirem a Segona Catalana, és fantàstic. És la millor manera de celebrar els 18 anys del club", apuntava el president del club Jordi Mallorquí.

Podeu ampliar la informació esportiva de la comarca a l'edició impresa de l'EMPORDÀ. Podeu descarregar-la des del nostre quiosc a Orbyt.