L’Empuriabrava-Castelló va deixar escapar, diumenge passat, una ocasió immillorable per encarrilar el títol de campió i l’ascens a Tercera Catalana. La derrota a Lladó (2-1) només ajorna una setmana més el que ja està escrit des de fa dies. De fet, els d’Albert Albert seran equip de Tercera si aquest dissabte (16 h) a l’Aeròdrom empaten o gua­nyen davant el Col·lectivitat Boliviana. Amb 71 punts -i si llavors perdés els tres partits restants- només el podria sobrepassar el Sant Miquel i atrapar-lo Lladó i Navata, amb el qual té l’average a favor. Després, per ser campió a quatre jornades per acabar hauria d’esperar que el Sant Miquel punxés a Vilajuïga o bé ajornar la cirereta per a la jornada següent.

Quatre equips lluiten per la segona plaça

Amb el títol decidit des de fa mesos, l’emoció recau en la segona plaça d’ascens directe, que es disputen quatre equips separats només dos punts. El Sant Miquel és l’únic que depèn d’ell mateix -Marcos Solla va salvar els mobles contra el Siurana- i a l’expectativa es troba el Portbou, que encara ha de descansar, i el Lladó i el Navata, dos punts per sota. Els de Quique Beltrán van allargar les seves opcions després de tombar l’Empuriabrava-Castelló amb un doblet de Lluís Malagelada i amb l’absència de Llansá, a qui li queden dos partits més de sanció per complir.

Podeu ampliar la informació esportiva de la comarca a l'edició impresa de l'EMPORDÀ. Podeu descarregar-la des del nostre quiosc a Orbyt.