El partit entre el Manchester United i el Bornemouth, que s'havia de jugar ahir a la tarda va quedar suspès després de detectar-se un paquet sospitós que va obligar a desallotjar a tot el públic de l'estadi i va fer anar als artificiers experts en explosius a detonar-lo de forma controlada.

El més sorprenent de la qüestió és que es tractava d'un paquet que una empresa que es dedica l'entrenament de gossos havia oblidat en un exercici que havia realitzat uns dies abans. L'alarma encara va ser més grossa ja que el govern britànic va decidir augmentar el nivell d'alerta pr la por a patir un atemptat antiterrorista al Regne Unit.

Tot i aquest ensurt, l'evacuació d'Old Trafford es va poder fer sense problemes, gràcies a que encara no havia entrat tot el públic a l'estadi del Manchester United i els jugadors no estaven a la gespa. Segons la policia es tractava d'un paquet bomba "terriblament realista" i per això es va decidir evacuar l'estadi.

D'altre banda el Manchester City de Manuel Pellegrini, jugarà la temporada que ve, amb Josep Guardiola la lliga de Campions després que sumés un punt, el que li faltava contra el Swansea, en un partit que ha servit per acomiadar a l'actual entrenador del City, Manuel Pellegrini. El City s'ha avançat amb un gol de Iheanacho i tot i l'empat de Ayew, ha aconseguit mantenir el resultat.