El Palamós va tancar la temporada aconseguint per primer cop dues victòries consecutives que li han acabat valent la permanència definitiva a Tercera. Si el cap de setmana passat el degà es desfeia del Manlleu, ahir va golejar a Rubí per evitar qualsevol perill en forma de descens compensat. Marc Medina, amb un hat-trick, va ser l'heroi dels empordanesos, i ja en la recta final del partit, quan tot estava dat i beneït, David Torres va culminar el festival. Finalment Bayona i Matamala es van poder acomiadar de la seva etapa al Palamós deixant-lo a Tercera.

Amb la companyia de més de mig centenar de seguidors, el degà va saltar al terreny de joc disposat a fer la seva feina per evitar ensurts i haver d'estar pendent dels resultats dels rivals directes, el Granollers i el Santfeliuenc. La setena victòria fora de casa es va gestar de la mà d'un Marc Medina estel·lar. El davanter va sentenciar amb el seu primer hat-trick a Tercera un Rubí que, tot i ja tenir confirmat el seu descens a Primera Catalana, no va posar les coses gens fàcils als de Joan Mármol. Els locals van oposar una forta resistència en els primers 45 minuts però a partir del 0-1, que va arribar en el temps afegit de la primera part, van baixar prestacions. Des d'aquell gol psicològic, el Palamós va dominar a plaer i res va evitar la golejada.

En els primers deu minuts el protagonista del partit, Marc Medina va tenir tres clares ocasions, la millor un penal comès sobre el propi davanter que Bracons va aturar al minut 2. Els de Julià García amb prou feines inquietaven Bayona el dia del seu comiat definitiu. Penja els guants sense haver rebut cap gol en els últims dos partits. Amb el 0-1, el Palamós va sortir a la represa a la recerca de la sentència. Medina va tornar a ser protagonista: tot allò que va tocar ho va convertir en gol. Primer una assistència des de la dreta de Herrera, rematada amb el cap, representava el 0-2, i després al minut 70, completava el trio aprofitant una falta servida per Marçal Lladó. A nou minuts del final David Torres feia el 0-4 definitiu. Era la permanència definitiva a Tercera després d'un any de patiment.