El final que ningú desitjava. Tot i que la missió era complicada abans de començar la jornada, l'Olot, tot i intentar-ho per terra i per aire, no va poder complir amb la seva part i va baixar a Tercera Divisió després de caure derrotat davant l'Atlètic Llevant (1-2). La decepció final i les llàgrimes a les cares dels olotins contrarestaven amb els crits i la celebració dels valencians, que van certificar la permanència sobre el terreny de joc.

La primera part va ser molt intensa. El partit va ser d'anada i tornada en els primers 15 minuts, on qualsevol dels dos equips s'ha?gués pogut avançar al marcador. Un dels protagonistes va ser Wilfred, porter de l'Olot. Delgado, als minuts 8 i 12 va tenir dos u contra u molt clars, però el porter andalús es va fer gran i va evitar que el Llevant marqués el primer gol del partit. Per part olotina, Marcel, ahir titular, i Uri van tenir les dues ocasions més clares. Uri es va topar amb el porter Koke i Marcel amb el pal, en l'ocasió més clara per als de Castillejo.

A partir d'aquí, els equips es van donar un respir quant a ?ocasions de gol. El gerro d'aigua freda, després de saber que l'Olímpic guanyava el Barça B, va ser el gol visitant al minut 42. Delgado enviava la pilota al pal i al rebot, entre el mateix jugador i Blázquez enviaven la pilota al fons de la xarxa.

La segona meitat va començar amb l'equip i afició pendents del partit a Olot i també Tarragona i Xàtiva. A la Garrotxa, Traver, del Llevant, va estar a punt d'ampliar distàncies amb dos xuts des de la frontal que van sortir desviats per poc. Com a la primera meitat, la fusta va topar-se amb el camí del gol de l'equip de Castillejo. Excel·lent jugada de Musa per ban-

da i millor centrada per Diego, que amb el cap va estavellar la pilota al travesser. I just després, el cop quasibé definitiu. Contraatac letal de l'equip granota, que finalitzava Traver davant Wilfred, marcant el segon gol i deixant ferit de mort l'Olot.

L'afició, apagada per les circumstàncies, començava a acceptar amb resignació que l'equip jugarà la temporada que ve a Tercera Divisió. Tot i tenir-ho molt coll amunt, Diego va marcar per l'Olot amb el cap al minut 81, un gol poc celebrat per la situació, però que va servir perquè l'equip pressionés en l'últim tram del duel. No va servir de res perquè ni guanyant l'Olot s'hagués salvat: l'Olímpic va guanyar el Barça B (1-0).