El Peralada va celebrar ahir amb eufòria la permanència a Tercera Divisió. El punt sumat contra el Santfeliuenc era suficient per evitar qualsevol maldecap fruit dels descensos compensats de Segona B i l'equip d'Arnau Sala va aconseguir l'objectiu tot i tenir al davant un rival directe, que com els empordanesos, es jugava el ser o no ser en els últims 90 minuts de la temporada. A l'hora de la veritat de futbol n'hi va haver poc i, en canvi, sí que hi va haver molts nervis i poques ocasions de gol.

L'equip local va sortir a buscar la victòria. L'empat era suficient per trencar qualsevol combinació diabòlica però en aquestes situacions més val anar de cara a barraca. Tot i que amb prou feines cap dels dos equips va inquietar l'àrea rival, van ser els empordanesos els qui més perill van generar. La primera gran ocasió del Peralada va arribar als 20 minuts, amb un xut de Xavi Ferrón que va sortir per sobre del travesser visitant. Abans del descans també va aparèixer el golejador Marc Mas, que després d'una gran jugada personal va enviar la pilota fora per poc. A la represa Sergio García va tenir la millor oportunitat per fer moure el marcador, però es va topar amb el porter del Santfeliuenc.

Quan el col·legiat del partit va xiular el final l'alegria es va desbordar a Peralada. La permanència era un fet després d'una heroica segona volta que ha permès fer realitat l'èxit tot i els 15 punts sumats en la primera part del campionat. El club, els jugadors i els tècnics van celebrar la salvació al mateix estadi amb un dinar de germanor. Mentretant, Arnau Sala es mostrava obert a continuar a la banqueta dels xampanyers -"jo faré el que em digui el club però entenc que hi haurà continuïtat", va explicar. També va revelar com a clau el suport de Raül Agné: "Ens ha ajudat moltíssim tenir aquí al costat un tècnic del seu nivell. És el meu guru i sense ell potser no ho hauríem aconseguit".