Un exultant Luis Enrique apareixia a la sala de premsa amb cara d'haver-se tret un enorme pes de sobre. L'entrenador asturià es mostrava "molt content" pel resultat i l'actitud de l'equip amb la qual van jugar el partit d'ahir. El tècnic culer assegurava que "el nivell de l'equip ha estat molt alt", tot i el sotrac que va fer perdre al Barça tot el seu avantatge a la classificació. El tècnic considerava el Barça com a "just" campió de Lliga i recordava que han estat líders moltes jornades seguides i "aquest és el torneig que premia la regularitat". Luis Enrique deia que no pensava en la final de Copa contra el Sevilla, i deia que ara el que tocava fer era celebrar el títol. En aquest sentit, l'entrenador deia que esperava que els jugadors "facin una festassa, és el que toca i és el que han de fer, celebrar-ho", recordant que "costa molt guanyar títols".

Amb tot, i preguntat per la "festassa" que va dir que faria si guanyava la Lliga, el tècnic blaugrana ironitzava i explicava que no faria grans festes: "Jo m'acoplaré als 46 anys que tinc". Recordava que el club ha guanyat 6 de les últimes 8 lligues, i que això evidencia "una dinàmica guanyadora" per part del club. Luis Enrique acabava la roda de premsa agraint "a tota l'afició que ens ha ajudat", malgrat totes les coses que "pul·lulen al voltant de l'equip durant tota la temporada" i sobretot a aquells que "malgrat el sotrac" havien seguit confiant en l'equip.

Pel que fa al partit en si, Luis Enrique explicava que "malgrat la gespa" havia vist molt bé l'equip. En aquest sentit, recordava que la gespa "és un aspecte que no pot controlar" i que els havia beneficiat en el segon gol, i perjudicat al Granada perquè alentia les seves transicions. Per això deia que "som un bon equip en camps amb la gespa seca", ironitzava el tècnic asturià.

El tècnic del Granada, José Manuel González, va dir per la seva banda que "el meu equip ha jugat al màxim. A nosaltres també ens ha perjudicat la gespa llarga. No podem fer més que felicitar el Barça per la victòria i la Lliga. Nosaltres ja ens havíem guanyat el dret a seguir a Primera guanyant a Sevilla la setmana passada".

Zidane reconeix el Barça

Mentre a Granada el Barça iniciava la seva festa, que prosseguirà avui pels carrers de Barcelona, a la Corunya el Madrid vivia en silenci la resolució del campionat. La seva victòria per 0-2 havia sigut estèril. Els blancs ja només poden pensar en la final de la Lliga de Campions del dia 28, tot i que abans tindran dos dies de descans. Zinedine Zidane va admetre certa "decepció" als vestidors de Riazor per no haver pogut ?guanyar la Lliga després d'haver finalitzat el campionat amb dotze victòries consecutives i també afirmava que el campió, el Barça, "s'ha merescut" el títol.

El tècnic francès es mostrava agraït a la seva plantilla, de qui deia estar "orgullós de tots els jugadors i les persones que treballen al voltant de l'equip". Evidentment, però, reconeixia que "estem tots una mica decebuts, però al final, després de 38 jornades, cal pensar que el Barcelona està per davant i no ho podem canviar". Zidane deia que el Barça "s'ha merescut la Lliga" però posava en valor el seu final amb les 12 victòries consecutives que ha aconseguit i ho definia amb un chapeau. Zidane estava "content" del que ha fet el seu equip perquè, tot i "tenir dificultats, mai ha abaixat els braços i sempre ha lluitat fins al final".