Girona B i l'Escala van empatar sense gols en un partit en què ambdós estaven obligats a aconseguir la victòria i que un empat no els servia de cara a escalar posicions a la taula per evitar les places de descens. L'Escala certifica el descens a Segona Catalana, després de dues temporades a Primera, mentre que el Girona espera un miracle per aconseguir salvar la categoria. La por de perdre va crear un partit molt tosc i travat, amb els nervis a flor de pell.

Important victòria per La Jonquera que es torna a situar en segona posició a la taula i es manté com a ferm aspirant a l'ascens a manca de dues jornades per tancar el campionat. Els fronterers van sortir molt conscients que l'únic que els valia era la victòria davant el Vic i van començar el partit imprimint-li un ritme molt alt. Els d'Àxel Vizuete van aconseguir avançar-se ben aviat quan Pol Compte va aconseguir transformar un penal xiulat sobre Henry. Precisament el davanter cedit pel Figueres va tornar a ser protagonista un minut després, quan va aconseguir marcar el segon i definitiu gol. Tot i que ho van intentar, els fronterers van veure com abans del descans no es movia més el marcador. A la represa el Vic va introduir més canvis per intentar tornar a entrar al partit, però la bona defensa dels locals va permetre que els tres punts es quedessin a La Jonquera. Ara resten dues jornades que es preveuen d'allò més emocionants, 120 minuts cap al somni de Tercera Divisió. La propera jornada visitaran el camp d'un Mollet que necessita la victòria per no complicar-se la classificació, mentre que tanca el campionat a Les Feixes davant l'Escala, equip ja de Segona Catalana.

Gerro d'aigua freda per les aspiracions de permanència del Lloret, que va perdre ahir una bona oportunitat per sortir de la part baixa. Els d'Edu Urdiales no van ser capaços d'aprofitar la seva superioritat numèrica, doncs el Tona va jugar, des del minut 36, amb un home menys per expulsió d'Enrich i els últims cinc minus amb nou jugadors per l'expulsió de Rovira. Juanes va aconseguir l'únic gol del partit, que assegura la permanència als locals, al minut 58.