El Citylift Girona ja té la mà al pom de la porta que dóna accés a l'OK Lliga i la propera jornada només haurà de girar-lo i entrar. Només una combinació de resultats en cas que els gironins no puguessin puntuar a la pista del Palafrugell els deixaria fora. Ahir s'havia de guanyar i els de Ramon Benito ho van aconseguir depenent d'ells mateixos per aconseguir l'ansiat ascens. Però l'última estació és complicada. Visitaran ni més ni menys que la pista del Palafrugell, un rival molt difícil i que, tot i no jugar-s'hi res, presentarà complicacions al bloc de Ramon Benito. Un derbi és un derbi.

Ahir no es podia fallar i això es va traduir en nerviosisme a Palau. L'inici dubitatiu del Citylift va permetre als visitants avançar-se al marcador, portant als gironins a un estat d'ansietat en el que no encertaven a definir les seves jugades. Això, però, es va acabar només començar la segona part. Un gol de Josep Hernández, només començar la represa, tornava als de Benito dins el partit i els portava a un estat anímic més tranquil. A partir d'aquí va començar la reacció del Citylift Girona, que es va retrobar amb el seu joc i va aconseguir doblegar l'Arenys de Munt gràcies als gols de Marc Gómez (2-1) i tres de conecutius de David Pelicano (dos de falta directa).

Aquests darrers gols van acabar de desarmar un Arenys combatiu a la primera part, en la que es va aprofitar dels nervis dels gironins, però que van acabar abaixant els braços en els darrers minuts, quan els gironins es van treure els nervis de sobre i van començar a jugar amb fluïdesa.

Les possibilitats de l'ascens

El Citylift Girona en fa prou amb un punt per aconseguir l'ascens a l'OK Lliga i depenen d'ells mateixos per assolir l'objectiu. Després d'aquesta penúltima jornada han aconseguit posar-se en segona posició, amb 50 punts, a tres del líder, el Barça B, que ja ha anunciat que renuncia a pujar de categoria i que no vendrà la plaça. Això fa que siguin el segon, tercer i quart de la categoria els que pugin i, per aquestes tres posicions hi ha cinc candidats, resolent-se tot en una darrera jornada d'infart.

Hi ha una opció, remota, que ha fet que els de Benito hagin d'esperar-se a l'última jornada per aconseguir l'ascens i és una autèntica carambola. Tot comença amb que els gironins no puntuïn a Palafrugell, el Sant Cugat empati i Manlleu i Alcobendas guanyin. Això provocaria un triple empat a 50 que deixaria el Girona fora.