L'afició culer s'ha citat, com mana la tradició, a la font de Canaletes per celebrar que l'equip s'ha proclamat campió de Lliga. Un 'hat-trick' de Luis Suárez ha permès als blaugrana batre el Granada (0-3). Minuts després, les samarretes blaugrana han inundat el capdamunt de la Rambla coincidit amb horari comercial. El trànsit al carrer Pelai i la Plaça de Catalunya s'ha tallat per evitar aglomeracions i els Mossos d'Esquadra i la Guàrdia Urbana han desplegat un fort dispositiu policial a la zona. Segons fonts de l'Ajuntament de Barcelona, a quarts de nou del vespre hi havia més de 2.500 aficionats a Canaletes. Aquest diumenge el Barça celebrarà la 24a Lliga amb una rua. L'acte començarà a les sis de la tarda al World Trade Centre, al port de la capital catalana, i pujarà per l'avinguda Paral·lel per dirigir-se a l'avinguda Maria Cristina i acabar a Rius i Taulet, al costat de les Fonts de Montjuïc.

Els jugadors del primer equip del Barça faran el recorregut de la rua en un autocar, des del qual saludaran els aficionats que s'apleguin al carrer per celebrar el títol amb ells.

Durant la celebració, la Guàrdia Urbana acompanyarà la comitiva del FC Barcelona per facilitar-ne la mobilitat, i juntament amb els Mossos d'Esquadra, també garantirà la seguretat de l'esdeveniment.

Paral·lelament, el metro es reforçarà amb més personal a les estacions situades al llarg del recorregut de la rua (Drassanes L3, Paral·lel L2 i L3, Poble Sec L3, Rocafort L1 i Espanya L1 i L3). A les línies L1, L2 i L3 també es reforçarà l'oferta de trens. Aquest transport públic funcionarà fins a les dues de la matinada, ja que aquest diumenge és vigília de festiu a Barcelona.

Transports Metropolitans de Barcelona ha informat que adoptarà les mesures necessàries per desviar els vehicles en funció dels talls de trànsit que es vagin succeint. En total, els desviaments afectaran una desena de línies de bus que fan part de l'itinerari a la zona afectada.