El Barcelona celebrarà el vint-i-quatrè títol de Lliga conquistat avui a Granada amb una rua pels carrers de la capital catalana, que arrencarà demà diumenge, a les 18.00 hores, segons ha confirmat el club català.

Inicialment, el Barça s'havia plantejat la possibilitat d'organitzar una rua per a aquesta mateixa nit, si guanyava el títol, però aquesta opció va ser desestimada ahir, per raons de seguretat, per l'ajuntament de la ciutat comtal.

La comitiva, en què participaran jugadors i tècnics, sortirà del World Trade Center, situat a la zona del port de Barcelona, per iniciar un trajecte que durarà hora i mitja aproximadament.

El recorregut transcorrerà per la plaça Drassanes, l'avinguda del Paral·lel, la plaça d'Espanya i l'avinguda de la Reina Maria Cristina, abans d'acabar a l'avinguda de Rius i Taulet.

A més tindrà tres punts d'animació amb banderes, confetis i pantalles a la plaça Drassanes, al Paral·lel, cantonada Viladomat, i a la plaça d'Espanya.

Serà la forma de celebrar aquesta Lliga, la segona consecutiva, amb els aficionats culers, abans de començar a preparar la final de la Copa del Rei, que el conjunt blaugrana disputarà el diumenge 22 de maig contra el Sevilla.