El Citylift Girona d'hoquei buscarà aquesta tarda (17.45) contra l'Arenys una victòria que pot acabar sent determinant per dur els de Ramon Benito a l'OK Lliga. L'equip gironí, una vegada aclarit que el quart classificat de Primera Nacional també ascendirà perquè s'intercanviarà la plaça amb el Barça B, líder destacat, però que vol seguir a la segona divisió, el Girona es troba en una situació immillorable a només dues jornades del final del campionat. Guanyant avui l'ascens es podria celebrar a la nit, un cop hagi acabat tota la jornada, en cas que l'Alcobendas ensopegui contra el Manlleu. Fins i tot en cas de derrota, en funció dels rivals, també es podria donar el cas que els gironins pugessin a la màxima categoria avui mateix.

Ramon Benito explicava ahir que «els jugadors tenen ganes de jugar, de que tot es resolgui, perquè la temporada s'està fent llarga després de nou mesos de treball». La consigna és sortir a buscar els tres punts contra l'Arenys «i després ja hi serem a temps de veure com acaba la jornada i si cal, ja celebrarem el que haguem de celebrar». Sobre el seu rival d'avui el tècnic del Citylift Girona apunta que «tenen una gran plantilla i sobre el paper eren un dels favorits per estar a dalt, però han sigut una mica irregulars».

El duel es juga a 3/4 de 6 de la tarda, abans que tots els altres rivals, perquè a les 20.00 es tanca la temporada a l'OK Lliga femenina i el Citylift Girona, ja descendit, ha d'afrontar el seu partit contra l'Igualada en horari unificat.