El Bordils B va encetar ahir la fase d'ascens a Primera Nacional amb una espectacular golejada contra el Marratxí balear (34-17) abans d'enfrontar-se aquest vespre a l'Arrasate. L'equip de Carles Ramonet sempre va dur la iniciativa, liderat pels gols de Robert Hospital i Isaac Aleman (6 cada un).

«Hem complert el primer objectiu. Ara ens hem de preparar per un partit molt dur demà (avui) davant l'Arrasate», deia el tècnic als vestidors. L'equip basc va disputar el segon duel de la jornada inaugural contra l'amfitrió de la fase, l'Alcàsser, que va guanyar el partit (26-25). El Bordils B tancarà la lligueta diumenge contra els valencians. Els dos primers classificats assoliran l'ascens.

Bordils-Zamora a Plata

Per altra banda el primer equip del Bordils s'acomiada aquesta tarda de l'afició (19.00) rebent el Zamora en la penúltima jornada de Divisió d'honor Plata. Tots dos equips tenen els deures fets, els gironins s'han salvat i el Zamora té lloc a les fases d'ascens a l'Asobal. Campos, l'entrenador, va dir que «volem ?acomiadar-nos de casa amb una victòria» abans de tancar la lliga amb l'Amenábar.