El Club de Futbol Sala Esplais s'ha quedat amb la mel als llavis després de ser eliminat a les semifinals de la Champions League aquest divendres al migdia. Els castellonins han topat contra un dels màxims favorits al títol, el Volga Saratov de Rússia, que s'ha acabat imposant clarament 4-0. L'equip que entrena Carlos Ruiz ha mostrat un bon nivell durant la competició que es juga a Lloret de Mar, però els russos han acabat ensenyant el seu potencial i jugaran la final aquest dissabte a les 12 del migdia a la mateixa localitat selvatana.

L'Esplais, que el dissabte passat es va proclamar campió de la Lliga Nacional Catalana per tercer any seguit, ha pogut superar en la seva tercera participació a la Champions League la barrera dels quarts de final. En les dues anteriors edicions, havia caigut a la fase de grups (Valtice, República Txeca) i als quarts de final (Lloret de Mar).

Aquest cop, els de Castelló d'Empúries s'havien plantat a les semifinals després de superar l'Alella (4-3) als quarts de final i de guanyar el Tomdhin Lod d'Israel (7-1) i perdre (2-1) contra el Chemcomex Praga de la República Txeca a la fase de grups.

Podeu ampliar la informació esportiva de la comarca a l'edició impresa de l'EMPORDÀ. Podeu descarregar-la des del nostre quiosc a Orbyt.