El pavelló de Figueres serà l’escenari, entre aquest divendres dia 13 i diumenge 15 de maig, de la fase final de la vuitena edició del Campionat de Catalunya d’hoquei patins en la categoria Fem-Benjamí. En aquest campionat, hi participaran jugadores nascudes a partir del 2004 procedents dels vuit millors equips de la lliga regular: Palau de Plegamans A i B, Mataró, Voltregà, Torrelles, Manlleu, Cerdanyola i l’amfitrió, el CH Figueres.

Cal destacar la meritòria classificació del Figueres davant de clubs amb més pes i tradició. La majoria de rivals han estat campiones en edicions anteriors i compten amb primers equips situats a l’OK Lliga Femenina, on, fins i tot, algunes de les quals són campiones o subcampiones de la mateixa lliga, Copa d’Europa i la Copa de la Reina.

Aquest és el segon torneig destacat que acollirà l’Alt Empordà en pocs dies perquè, a l’abril, el Jonquerenc va ser l’organitzador del Campionat de Catalunya en categoria júnior. El català Fem-Benjamí es va presentar el dijous passat a l’Ajuntament de Figueres amb la presència de l’alcaldessa i el regidor d’Esports, Marta Felip i César Barrenechea; Roger Ferré, president del CH Figueres; i Jordi Vidal, vicepresident i exàrbitre internacional.

Podeu ampliar la informació esportiva de la comarca a l'edició impresa de l'EMPORDÀ. Podeu descarregar-la des del nostre quiosc a Orbyt.