L'exmigcampista del Girona i del Granada Moisés Hurtado considera que les primes a tercers «segurament han existit tota la vida» i veuria normal que el Reial Madrid es posés en contacte amb el seu exequip per oferir-li diners per guanyar dissabte que ve a Barcelona en el partit que pot decidir la Lliga. «No m'estranyaria gens que el Granada rebés una trucada del Madrid aquesta setmana», va declarar Hurtado al programa Ona Esportiva d'Onda Cero Catalunya.

L'exfutbolista, que es va retirar al Girona el 2014 i va jugar al Granada les temporades 2011-12 i 2012-2013, ha defensat les primes a tercers: «Què és millor, el paper del Sevilla o d'altres equips que no es juguen res o el d'un equip que vagi primat per guanyar?». Moisés Hurtado és de l'opinió que «amb un Sevilla motivat o competitiu, el Granada no hauria guanyat en el seu camp 1-4» i que «l'ideal és que els equips surtin a guanyar sempre i competeixin al cent per cent de les seves possibilitats». Per això, de vegades necessiten «que els motivi amb una prima econòmica». Si el Granada no té aquest estímul econòmic davant el Barça, el més probable, segons l'exjugador català, és que no rendeixi al seu màxim nivell dissabte a Los Cármenes.

«Coneixent una mica Granada, la gent que hi ha allà i la festa que hauran fet per aconseguir la permanència, després han de sortir allà a jugar, i aguantar és complicat», va sentenciar el jugador de Badia.