Nova remuntada del Peralada per seguir lluitant per quedar el més amunt possible a la classificació i eludir els descensos compensats que tant temen els equips de Tercera Divisió. Els d'Arnau Sala van aconseguir sobreposar-se al gol inicial de Josu i, amb un gol del pitxitxi Marc Mas, a la primera part, i un d'Ivan Fernández, a la segona, aconseguia capgirar el marcador i sumar tres punts vitals.

Els d'Arnau Sala van sortir al camp amb la mentalitat de sempre, buscant la victòria des del primer minut, però sense acabar de sentir-se còmodes sobre el terreny de joc, degut al gran nombre de baixes per sanció que arrossegaven del derbi davant el Palamós. Això ho va saber aprofitar el Júpiter i, abans de la mitja hora, va aconseguir avançar-se. El Peralada va aconseguir reaccionar ràpid i, el 21è gol de Marc Mas aconseguia fer pujar l'empat al marcador cinc minuts més tard.

Els altempordanesos, fidels al seu joc, van seguir intentant-ho, acostant-se amb perill a l'àrea visitant i, finalment, al minut 74, Ivan Fernández, aconseguia el gol de la victòria final.

Aquest triomf deixa el Peralada, amb 46 punts, en tretzè lloc i depenent de si mateix en l'últim partit, que han de jugar a casa contra un rival directe, el Santfeliuenc.