Un total de 143 corredors van prendre part el diumenge passat a la segona edició de la Camí de Carros de Peralada, una cursa que comptava amb recorreguts de 10 i 24 km i que va ser organitzada amb èxit, malgrat la pluja matinal, pel Centre Excursionista Peralada. El campió de la prova llarga va ser Joan Bech, que amb un temps d´1 hora i 46 minuts va quedar per davant Mariano Atienza i Carles Plana. El podi femení dels 24 km va estar format per Marta Baldrich i Eva Baulés. Pel que fa la distància dels 10 km, al calaix hi van pujar els següents corredors: en nois Enric Roura -temps de 42 minuts-, Manuel Alarcón i Jordi García; i en noies Celina Arias, Marta Torras i Pili Cifuentes.

Podeu ampliar la informació esportiva de la comarca a l'edició impresa de l'EMPORDÀ. Podeu descarregar-la des del nostre quiosc a Orbyt.