El Palamós obrirà les portes de l'estadi perquè tothom qui ho vulgui s'apropi a donar suport a l'equip de Joan Mármol en l'últim partit de la temporada a casa. Els palamosins necessiten imperiosament els tres punts per allunyar-se de les places dels descensos compensats.

Ara mateix, els baixempordanesos, que són dissetens, són els principals perjudicats. El preparador palamosí, Joan Mármol, després de l'empat a 2 en el derbi de la setmana passada a Peralada, assegura que "estem tocats però animats perquè sabem que amb sis punts en sumarem 48 i ens salvarem de tot perill".

El rival del degà és el Manlleu. Els osonencs, assegura Mármol, vindran "a guanyar perquè per a ells també és una autèntica final ja que els falta un punt per salvar-se". Els gironins intentaran posar el punt i final a la Lliga fent quelcom que no han assolit en tot el campionat: dues victòries consecutives. El matx suposarà el comiat de Bayona davant els seus aficionats, mentre que Matamala i Pastor, sancionats amb tres partits, es perdran el transcendental duel i també l'últim partit a Rubí, ja que el comitè de comptició ha sancionat els dos jugadors amb tres partits de suspensió.

El Peralada vol tranquil·litat

En una situació pràcticament calcada a la dels palamosins es troba l'altre equip altempordanès de la categoria, el Peralada. L'equip d'Arnau Sala, amb 43 punts a la classificació, necessita sumar per evitar una dissetena plaça, com a mínim, que ja està confirmada que serà de descens compensat.

Els gironins visiten aquest migdia (12 h) el camp del Júpiter, un camp situat al mig del barri de la Verneda de Barelona. L'equip local ja està totalment salvat, sense opció de res en aquests dos partits que queden.

No obstant, els de Juanjo García voldran acabar de la millor manera possible la temporada, donant una alegria a la seva afició.

El Peralada afronta el partit amb moltes baixes. Per sanció, no hi seran Xavi Ferrón, Argi, Guillem Cornellà i Murga, i seran baixa per lesió Kike Sánchez i dubte fins a última hora Jaume Duran. Moltes baixes per a un equip que disputarà el partit "amb molta il·lusió i competitivitat", segons el segon entrenador Xavi Punsí.

El conjunt xampanyer, però, també té la vista posada a l'últim partit de lliga, que l'enfrontarà a casa al Santfeliuenc, un equip immers en la lluita per no ocupar una plaça de descens compensat, en la que serà una autèntica final.

"No hi ha excuses per anar a competir. Sortiran onze futbolistes que aniran a totes", destaca Punsí sobre el partit al camp del Júpiter. I és que els tècnics, davant l'allau de baixes, convocaran un juvenil que podria tenir minuts en un partit que pot ser decisiu per al futur de l'equip gironí a la Tercera Divisió.