Encara queda una oportunitat però la situació és crítica. L'Olot va caure ahir a Alacant i se la jugarà en una ruleta la propera setmana davant l'Atlètic Llevant en què només li val la victòria i que l'Olímpic de Xàtiva no guanyi davant un Barça B que fa setmanes que s'ha deixat anar. L'Olot era conscient de la importància dels tres punts en joc al Rico Pérez. Això va fer que sortís amb un plantejament més conservador, deixant la pilota al local i intentant sorprendre els alacantins a la contra. La consigna era no rebre cap gol matiner i controlar els temps del partit. Tot i això, al minut 9 va arribar la primera ocasió per part de l'Hèrcules, quan Javi Flores, molt forçat va rematar sobre la porteria de Wilfred, sense problemes pel porter. La rèplica la va tenir Luismi un minut més tard amb un xut llunyà que va sortir desviat.

L'Olot s'anava atrevint a tenir més la pilota, ja que els alacantins no proposaven res, però sense aconseguir arribar amb perill a la porteria de Chema. En el minut 21 Chechu va fer lluir Wilfred, que va aconseguir aturar un xut perillós i ben dirigit. Ja passada la mitja hora, l'Olot es va anar activant en atac i, en el minut 32, Chema va haver de treure una centrada enverinada de Luismi i, dos minuts més tard, Sergio Ortiz aprofitava un refús per armar la cama i treure un fort xut que va acabar blocant el porter local. L'ocasió més clara, però, va arribar al minut 40. Musa es va internar per banda esquerra, però el seu xut va sortir massa alt i es va arribar amb l'empat a zero al descans del partit.

La segona part del partit va començar de la pitjor manera possible. Luismi, al minut 49 va refusar malament una pilota que va afavorir el lateral local Álvaro, que va connectar un xut que va entrar per la dreta de la porteria. Castillejo va enviar Luismi als vestidors per fer entrar un home més ofensiu com Gato.

Amb l'1-0 l'Olot es va desfer uns minuts, però els locals no van saber-ho aprofitar per sentenciar el partit, sobretot en una contra que va tenir Mainz que sol, davant Wilfred, va fallar el gol. L'Olot, va buscar les seves ocasions, i les va tenir, però Sana, tant en el minut 75 com en el 88 es va trobar amb dues grans intervencions de Chema que van impedir l'empat.

L'última jornada serà d'infart, en què s'espera de nou un Municipal bolcat amb l'equip i que s'estarà pendent dels transistors per saber què fan també Pobla de Mafumet i Olímpic de Xàtiva.