El Bordils cau amb la cara ben alta a Valladolid

Els de Pau Campos posen el líder contra les cordes a la primera part, però no aguanten l'embranzida dels castellans en l'inici de la segona

08.05.2016 | 06:30
El Bordils va fer suar de valent el Valladolid ahir al vespre.

El Bordils, tot i el resultat, va fer un molt bon partit al pavelló de Huerta del Rey, on més de 2.500 persones van poder veure el joc desplegat per l'equip de Campos, que va portar la iniciativa en el joc durant la primera part del partit, fent emmudir el pavelló i arribant al descans amb un apretat 12-10 davant un líder que va llançat a la lliga ASOBAL. A la segona, però, el Valladolid es va voler evitar sorpreses i patiments i va sortir molt més agressiu, enllestint el partit en els primers quinze minuts.
El Bordils, que va viatjar sense quatre dels seus jugadors titulars, incorporant homes del B per completar la plantilla, va sorprendre els locals amb una defensa molt tancada 6-0, que tallava moltes línies de passada i impedia als locals desplegar el seu joc. De fet, deixar el Valladolid amb dotze gols al descans, ja de per sí és una proesa.
A la represa, però, les tornes van canviar i una defensa molt agressiva dels locals, amb el permís de la dupla arbitral, va aconseguir ampliar les distàncies en el marcador. El Bordils, que es va veure desbordat pel joc dels locals, en cap moment va renunciar als seus principis i, al final del partit, es va endur una ovació del pavelló en reconeixement a la gran feina feta per un grup de nois del poble gironí.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema