Àlex Rins es va exhibir ahir al Gran Premi de França, on va aconseguir la victòria. Aquest és el segon triomf de Rins aquesta temporada, victòria que li permet pujar al primer lloc de la classificació de la categoria. D'aqueta manera, el pilot català avança per cinc punts Sam Lowes, que aquest diumenge, encara que sigui difícil de creure no va tenir el seu millor dia, i es va haver d'acabar conformant amb el sisè lloc final.

En una cursa, segurament més tranquil·la del previst, l'únic pilot que va poder fer ombra a la gran feina de Rins, va ser Simone Corsi, segon classificat, i que sortia com a favorit per fer-se amb la victòria. Tomas Luthi va completar el podi, tot i sortir des de la pole position. Luthi va tenir problemes molt aviat amb la seva moto, i aquests el varen fer perdre fins a quatre posicions. Tot i que no va ser una cursa massa complicada, val a dir que Àlex Rins, també va tenir problemes amb la sortida. Per sort, el català va saber reaccionar a temps, i això li va permetre recuperar a poc a poc el terreny perdut. De fet, a la volta cinc, el barceloní, es va posar al capdavant de la cursa, posició que ja no va deixar escapar, tot i tenir Corsi sempre a tocar que al final es va haver de rendir en veure com era incapaç de superar Rins. L'italià es va haver de conformar finalment amb el segon lloc.

Morbidelli va ser quart, Nakagami cinquè i Sam Lowes sisè. Més enrere, va entrar Àxel Pons, setè. Per la seva part, aquest no ha estat el cap de setmana del pilot de Llançà, Isaac Viñales que es va haver de conformar amb el vintè lloc. Després d'aquesta cursa, Àlex Rins es posa líder.