Santa Creu 2016

La Cursa del Castell de Sant Ferran manté la filosofia

La novena edició de la prova seguirà amb recorreguts de 10 i 3'5 km que enllaçaran l'Estadi Albert Gurt amb la fortalesa més gran d'Europa

29.04.2016 | 12:02
La Cursa s´iniciarà a l´Albert Gurt
La Cursa s´iniciarà a l´Albert Gurt

La part exterior del castell de Sant Ferran de Figueres s’ha convertit en un dels punts d’afluència de corredors i caminadors que, diàriament, el voregen. Aquest diumenge dia 1 de maig, els esportistes també tindran l’ocasió d’anar-hi, però el podran trepitjar directament des de dins. I és que la novena edició de la Cursa del Castell de Sant Ferran s’ha popularitzat i mantindrà la mateixa línia dels darrers anys, amb distàncies de 10 i de 3,5 km.

“Mantenim el mateix recorregut que l’any passat; estarem molt contents si s’apunten 300 persones entre grans i petits”, afirma el director tècnic del Club Atletisme Figueres, Toni Roca. La fortalesa més gran d’Europa serà el punt emblemàtic d’una prova que començarà, com és habitual, a l’Estadi Albert Gurt a les 10 del matí. Mitja hora abans (9.30 h) serà el torn per als més petits.

Podeu ampliar la informació esportiva de la comarca a l'edició impresa de l'EMPORDÀ. Podeu descarregar-la des del nostre quiosc a Orbyt.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema