Conscients de la transcendència del partit contra l'Hospitalet de diumenge al Municipal, l'afició de l'Olot ja s'està mobilitzant per fer costat al seu equip. Així, la Grada UE?Olot, d'acord amb el club, organitzarà una arrossada popular abans del partit. El preu és de 10 euros i els que no siguin socis, rebran una entrada per al partit gratuïta. L'arrossada tindrà lloc ben bé a darrere del Municipal (a la part posterior dels vestidors vells) a partir de les 14.00. Els tiquets es poden comprar als bars El Setrill, Norton o al bar del camp del Morrot. Durant tota la temporada i més enguany a causa de la delicada situació l'afició ha realitzat campanyes de suport als jugadors.

D'altra banda, ahir es va conèixer l'horari de la propera jornada. Serà novament al Municipal i amb el Llosetí de rival, en un partit que també tindrà una transcendència màxima, ja que els balears també estan lluitant per evitar el descens. L'hora del partit serà les 12 del migdia.

Mentrestant, Castillejo continnua preparant el partit contra els barcelonins. El tècnic navarrès recuperarà el doble pivot teòricament titular que formen Hèctor Simon i Djak Traoré, absents al camp de l'Espanyol B.