La Fiscalia de Delictes Econòmics ultima una denúncia contra el futbolista brasiler del Barcelona Adriano Correia, per defraudar presumptament prop de 700.000 euros a Hisenda mitjançant la cessió dels seus drets d'imatge a un entramat radicat a Madeira (Portugal). Segons fonts judicials, la Fiscalia de Barcelona té previst presentar en els pròxims dies la denúncia contra Adriano, a qui acusa d'evadir impostos en les seves declaracions de l'IRPF corresponents als exercicis 2011 i 2012.

La investigació de la Fiscalia, que prepara una denúncia contra el futbolista en comptes de la querella que tenia previst interposar-inicialment, es basa en un informe de l'Agència Tributària que va detectar que el defensa del Barcelona hauria evadit prop de 700.000 euros corresponents als beneficis pels seus drets d'imatge.

Segons publicava ahir El País, Adriano va eludir presumptament el pagament d'impostos a l'camuflar els beneficis dels seus drets d'imatge a través de l'empresa «Chacun à sa place», radicada a Madeira i que no tenia actius. A diferència d'altres casos de frau fiscal, els advocats d'Adriano no han optat per regularitzar la seva situació.