L'Atlètic de Madrid inicia avui un altre gran desafiament a la Lliga de Campions al Vicente Calderón, ple per a un xoc d'estils contra el Bayern Munic, amb una revenja pendent des de fa 42 anys i amb la final com a premi per al guanyador de l'eliminatòria. Posició contra possessió o el que és el mateix:?Diego Simeone contra Pep Guardiola. La fermesa defensiva de l'Atlètic contra els infinits recursos en atac del Bayern. Un partit de tanta transcendència en l'esportiu com en l'emocional, en l'anhel de revenja que té l'Atlètic en aquesta edició; la qual té pendent amb el Bayern des dels últims instants de la pròrroga de la final de 1974 a l'estadi Heysel de Brussel·les (1-1), perduda després en el desempat per 4-0.

Els matalassers tenen l'única baixa del central Godín mentre que els bavaresos han viatjat sense Arjen Robben ni Holger Badstuber, absències segures mentre que el central Jerome Boateng és poc probable que tingui minuts.

«Volem escriure una nova història i estem en disposició de fer-ho amb una oportunitat fantàstica. És clar que el rival té un entrenador i uns futbolistes amb una proposta diferent i un alt nivell. Però les guerres no les guanyen els que tenen més soldats, sinó els que els utilitzen millor», va declarar Simeone en roda de premsa. «M'agrada l'Atlètic perquè tot el que fa, ho fa bé. Tot el món pot guanyar un any, però el més difícil és tenir continuïtat i això ho han aconseguit», va valorar Pep Guardiola.