El davanter del Barça Neymar de Silva va ser un dels convidats inesperats a la festa oficial dels Premis PFA Awards que es donen als millors jugadors de la Premier League que va tenir lloc diumenge a la nit. La celebració va tenir lloc en un club privat de Londres (Libertine) del qual Neymar va ser fotografiat quan en sortia de matinada. Les imatges van ser publicades ahir al Daily Mail i van provocar el malestar de bona part de l'afició i d'un sector també de la junta directiva que comença a no veure gens clara la vida que duu el jugador fora del futbol. Neymar va estar present a la festa al costat d'altres famosos com el cantant de One Direction, Niall Horan.

El brasiler va desplaçar-se a terres britàniques aprofitant els dos dies de descans que ha donat Luis Enrique Martínez a la plantilla. Neymar és un dels jugadors que més ha baixat de rendiment les darreres setmanes. Tant és així que diumenge durant el partit contra l'Sporting de Gijón es van sentir els primers xiulets en contra seva al Camp Nou.

D'altra banda, ahir es va conèixer que el valencià Mateu Lahoz serà l'encarregat de dirigir el partit contra el Betis al Benito Villamarín de dissabte al vespre (20.30). El duel entre la Reial Societat i el Madrid el dirigirà el navarrès Uniano Mallenco, mentre que el murcià Sánchez Martínez xiularà l'Atlètic de Madrid-Rayo.