Al voltant de mig miler de persones varen acudir diumenge a la presentació de l'escuderia ETG Racing-Escola Tècnica Girona que, després de l'èxit de l'any passat amb el títol de campió d'Espanya de Superstock 600 de Xavi Pinscach, fa un nou pas endavant de cara a la nova temporada. L'ETG Racing comptarà amb pilots al Promo 70 del Campionat d'Espanya; en quatre categories del Campionat d'Espanya de Velocitat (Moto4, PreMoto3, Moto3 i Stock 600 femení); i amb Pinsach corrent a Moto2 del Campionat d'Europa amb l'equip Targobank.

Entre les novetats esportives d'aquest any, ETG Racing comptarà per primer cop amb una pilot femenina, Dolors Ros, en Stock 600, i un de només nou anys: Blai Trias a Promo70 del Campionat de Catalunya. Com a curiositat, el bon nom d'ETG Racing, un equip on tots els mecànics i els auxiliars són alumnes de l'Escola Tècnica Girona assessorats pels seus professors, ha fet que l'eslovac Michal Búlik i el francès Andy Verdoïa hagin escollit competir per ETG Racing en el Campionat d'Espanya de Velocitat. Búlik a Moto 4 i Verdoía a PreMoto3. La resta de pilots d'ETG Racing són Marcos Ruda a Moto 4, Francesc Pérez a PreMoto3 i Gino Navarro a Moto 3.

La presentació va anar a càrrec dels directius de l'Escola Tècnica Girona, Joan i Jordi Moncanut, i vacomptar amb amb la presència representants de l'Ajuntament de Girona, del Departament d'Educació i dels diferents patrocinadors de l'Escola Tècnica Girona.