.

Poca assistència al Municipal a causa de la forta tramuntana que dificulta el joc per veure un derbi entre dos equips en un estat agònic a la taula i en el qual una victòria hauria donat una mica d'aire a l'Escala. Els escalencs, però, es van trobar amb el matiner gol de Trulls (m.2) i van haver de remar a contravent per aconseguir quelcom positiu. Van disposar de diverses ocasions a la primera part fins que, després d'una sèrie de rebots, al minut 25, la pilota va arribar a peus de Lionel que va connectar un fort xut per endreçar-la al fons de la porteria d'Edu Carrera. El gol va servir perquè els escalencs s'animessin més en atac, tot i que sense sort fins al final de la primera. A la represa les coses van canviar, amb un Escala jugant amb molts nervis i sense acabar de trobar el camí a la porteria, condemnant a un repartiment de punts que era el pitjor que podia passar.

Empat sense gols de La Jonquera en la seva visita a Manresa en un partit on la consigna era no perdre. Els d'Axel Vizuete van disposar d'un parell d'ocasions però sense sort de cara a porteria. Aquest empat deixa la zona alta de la taula més ajustada, tot i que el líder, Vilassar de Mar, s'escapa a quatre punts dels jonquerencs, que estan situats en un triple empat a 48 juntament amb Horta i el mateix Manresa lluitant per arrabassar al Sants (49 punts) la segona posició, que dóna dret a la promoció a Tercera. La recta final de la lliga promet emocions fortes.

Primera part molt bona del Farners, que va aconseguir avançar-se gràcies a un gran gol de Nierga, que porter, possiblement enlluernat, no va poder aturar. A partir d'aquí els gironins van disposar de dues ocaisons molt clares en accions de Marc Vilà i Sergio Alvarez, mentre que l'única que va tenir elMataró però el xut d'Uri va sortir fregant el pal. A la segona part el Mataró va sortir més incisiu, fent el gol de l'empat amb una espectacular volea de 20 metres (Uri). Aquest haura estat el gol de la tarda, però Sergio Álvarez ho va impedir signant un golàs, driblant a la defensa per posar el definitiu 1-2 al marcador.