L'Olot té una nova oportunitat per continuar aferrat a la Segona Divisió B. El partit d'aquesta tarda al Municipal ha de servir per retallar la distància amb la permanència i la promoció de descens, mal menor. L'ensopegada en l'últim partit al Municipal contra la Pobla de Mafumet i que va caure com un gerro d'aigua freda quan els de Castillejo ja es veien amb el partit guanyat, ha fet més necessària que mai la victòria aquesta tarda i més tenint en compte que l'Olímpic de Xàtiva té un partit complicat a la plana contra el Vila-real B, el líder de la classificació. Ahir Pobla de Mafumet i Llevant B van empatar.

El partit d'avui és una final en tota regla. Ho té clar també l'entrenador dels olotins, Santi Castillejo: "s'ha de guanyar, ara ja no valen mitges tintes, estem competint bé però no és suficient". Si l'empessegada a casa contra la Pobla va deixar un mal regust de boca fa 15 dies, l'empat que van aconseguir els gironins contra l'Espanyol B a domicili ha reforçat a l'Olot, així ho creu, almenys, el tècnic dels olotins "crec que vam sortir reforçats del camp de l'Espanyol B tot i fallar en les dues àrees". Amb tot, Castillejo recupera Héctor i Djak, dues peces importants al mig del camp per intentar superar a un dels rivals directes i és que l'Hospitalet està a només 4 punts de l'Olot just per sobre de l'Olímpic de Xàtiva. Sigui com sigui, el preparador dels garrotxins diu que el que s'ha de fer és guanyar com sigui, per poder continuar aspirant a mantenir-se a la Segona divisió B, Castillejo és clar i dóna la recepta per aconseguir la victòria: "hem de guanyar amb intensitat i generant el futbol com en els últims partits"

Per aquest partit l'Olot mantindrà la iniciativa "un soci, un acompanyant" per poder mantenir la magnífica entrada de fa dues setmanes contra la Pobla de Mafumet en tornarà a ser un altre partit clau.