L'adéu d'un dels grans en la història del degà ha de servir de motivació i empenta per salvar la categoria. Aquest, sens dubte, seria el millor homenatge per a un dels homes més estimats de l'entitat. El Palamós va perdre davant l'Europa (2-3) i es complica un xic més la salvació quan falten tres partits per acabar la Lliga. La transcendència dels punts i la delicada situació dels de Mármol a la classificació, el descens és a cinc punts, preocupen, i molt, però això va quedar en un segon terme pel sorprenent i inesperat anunci del porter i capità del degà de penjar els guants d'aquí a tres jornades.

El proper diumenge 8 de maig, i coincidint amb l'últim partit a casa, Bayona s'acomiadarà del club de la seva vida, on haurà passat catorze temporades, les dotze últimes seguides i amb més de 300 partits "És una decisió molt difícil i meditada, ja tinc una edat i vull deixar-ho abans que acabar arrossegant-me pels camps", va justificar el porter.

Pel que fa al matx d'ahir, més del mateix a casa, on els palamosins tot allò que sumen de valor a domicili ho dilapiden de local. Les desconnexions i la falta de tensió en els inicis de cada part van condemnar els de Mármol que, tot i això, van merèixer, com a mínim, un punt.

Els graciencs, als quatre minuts, una assistència de Guzmán, la va aprofitar a la perfecció Fran Bea per fer pujar el 0-1 a l'electrònic. Tot i el matiner gol dels barcelonins, els de Mármol no van abaixar els braços i, cinc minuts després, el pitxitxi dels palamosins, Marc Medina, va aprofitar una assistència d'Agi per superar a Gianni i fer el seu desè gol del curs. L'empat a 1 va donar ales als locals i, gràcies a l'empat de Medina, va arribar la remuntada mitjançant un xut des de la frontal d'Aleix Feixas (2-1, m.28).

L'escenari era l'ideal, però un pèssim inici de la segona part va tornar a passar factura als locals. En qüestió de set minuts, primer Nils, aprofitant una badada defensiva, va fer pujar el 2-2 i, quatre minuts més tard, un llançament de falta d'Alex Fernández que va entrar per l'escaire dret de Bayona va ?situar un 2-3 que ja seria inamovible.