L'Atlètic de Madrid rep aquesta tarda el Màlaga, llançat per quatre victòries seguides, la ratxa de cinc gols en cinc partits de Fernando Torres i el repte de l'assalt al lideratge de la classificació en la disputada lluita per guanyar el títol. El triomf és l'única via cap a aquest objectiu, igual que en les tres jornades que quedaran després del seu compromís d'avui, a més a més d'una ensopegada del Barça d'aquí al final del torneig.

Reafirmat per la seva victòria de dimecres passat al nou San Mamés per 0-1 amb gol de Fernando ?Torres, ara tindrà davant el Màlaga, amb la permanència ja assegurada i sense gairebé opció d'entrar a Europa, però un dels quatre únics equips que han guanyat l'Atlètic en aquesta Lliga, 1-0 a La Rosaleda el desembre passat.?Simeone té la baixa segura de Diego Godín que estarà uns dies de baixa per culpa d'una lesió muscular que li farà perdre's el duel d'anada contra el Bayern a la Lliga de Campions. Per contra, l'Atlètic recupera José María Giménez, després de sis partits absent per lesió. També hi serà Gabi, un cop complert el partit de sanció.

De la seva banda, el punt aconseguit al darrer sospir contra el Rayo a la Rosaleda (1-1) va donar-li la tranquil·litat absoluta a la classificació. L'entrenador navarrès, Xabi Gracia, repeteix convocatòria.