L'Espanyol patirà per salvar-se aquesta temporada. A manca de tres jornades, en les que ha de jugar contra Sevilla, Barça i Eibar, l'equip blanc-i-blau només té 37 punts després del naufragi d'ahir a Las Palmas on va caure per 4-0. En funció dels resultats de la jornada, l'Espanyol podria acostar-se a només a dos punts del descens. Constantin Galca va tornar a sorprendre a tothom traient la titularitat al porter gironí Pau López per donar-li al lituà Arla que, com passar en el dia del seu debut amb el Madrid, va encaixar una golejada.

L'Espanyol no ha fet del tot malament a la primera meitat, en la que ha disposat d'oportunitats per avançar-se en el marcador, però no ho ha fet i ha acabat veient com el Las Palmas marcava el primer gol just abans del descans (El Zhar, m.45). I, a la segona meitat, ha arribat, el naufragi absolut: Jonathan Viera ha marcar el 2-0 en el minut 3 i l'Espanyol ja no ha sabut reaccionar.