El Base Roses manté els sis punts de coixí amb el descens malgrat perdre dissabte al vespre a la Vinyassa davant el Can Gibert (0-1). El conjunt dirigit per Jose Santos va caure per un gol al primer temps del davanter Sergi Garcia, que va engaltar una pilota des de fora l’àrea que Ricard López no va poder desviar. Tot i els intents dels rosincs per establir com a mínim la igualada, l’equip gironí es va acabar emportant els tres punts.

D’altra banda, el Base Roses ha fitxat Yoann Ramírez, extrem de 27 anys que va destacar a la Vinyassa a la temporada 2013/14 -marcant 14 gols- abans de marxar al Cabestany francès. L’exjugador del Figueres podria debutar a Camprodon.

Un penal al final allarga la nefasta ratxa del Vilamalla

Per la seva part, el Vilamalla encadena deu jornades sense conèixer la victòria després d’empatar (1-1) injustament dissabte davant l’Atlètic Bisbalenc, un rival directe per eludir el descens a Tercera Catalana. Els nois de Dani Romero -sense Rojas i amb homes a la banqueta com Eladio o Saliou- es van avançar a la represa amb un gol del revulsiu Àlex Capel, que s’estrenava a la segona volta, però van rebre l’empat en els darrers instants. L’acció es va produir amb un penal que no va poder aturar el porter juvenil Aleix Llobet, debutant com a titular per la lesió muscular de Rubén Roca.

Podeu ampliar la informació esportiva de la comarca a l'edició impresa de l'EMPORDÀ. Podeu descarregar-la des del nostre quiosc a Orbyt.