L'entrenador del Barcelona, Luis Enrique Martínez, va reconèixer minuts després de la cruel derrota davant el València (1-2), que al seu equip se li ha acabat el crèdit a la Lliga i va instar als seus jugadors a aconseguir el "repte meravellós" de sumar les properes cinc victòries per acabar alçant el títol d'aquí a poc més d'un mes.

El preparador blaugrana va culpar la mala sort per explicar la tercera derrota consecutiva del Barcelona a la Lliga, que deixa l'equip sense marge però encara líder, empatat a punts amb l'Atlètic de Madrid i amb un més que el Reial Madrid. "Si hi ha algun equip que pot aconseguir-ho aquest és el Barça. Que un equip perdi de manera injusta tants partits seguits no és una cosa normal. Aquest esport genera moltes sorpreses, hem de millorar moltes coses. Avui (ahir per al lector) no és un dia per criticar els meus jugadors", va analitzar.

En aquest sentit, Luis Enrique va convidar els seus jugadors a mantenir l'actitud mostrada ahir davant el València per guanyar els cinc duels que queden. "Hem estat molt superiors al València, ?menys en l'efectivitat. Hem fet una bona segona part, tirant més de cor, però no ha pogut ser. S'escapen tres punts que haurien caigut de la nostra part. El futbol és així, cal saber perdre. Ara el que afrontem és un repte meravellós. Si guanyem 5 partits, serem campions. És una cosa única i difícil en la situació en què estem", va puntualitzar.

Malgrat tot, va elogiar la seva plantilla per la "resposta magnífica" que van donar al camp. "Felicito els meus jugadors. Ens hem d'aixecar. S'ha acabat el crèdit, però encararem aquest repte amb el cap ben alt", va completar.