Xavi Fernández té clar que el seu equip necessita millorar aspectes com les pilotes perdudes o l'encert en el tir exterior per guanyar avui el Perfumerías Avenida, però també avisa que hi altres aspectes que seran iguals aquest vespre del que ho van ser dimecres a Salamanca. "Som les jugadores que som, una rotació de set jugadores i això no ho podem millorar, però sí que hi ha aspectes que els podem millorar perquè això és bàsquet professional i s'ha d'evolucionar. En aquest nivell no ens podem quedar en el 8'5 i s'ha d'arribar gairebé al deu".

Ara bé, Fernández no estalvia crítiques cap a alguness declaracions del cos tècnic i jugadores del Salamancaa parlant dels problemes físics de Kobryn i Gidden o de la sevapoca experiència en finals de Lliga. "Em faria riure si nosaltres no estiguéssim en una situació tan precària que jo m'he de canviar per poder completar el cinc per cinc en l'entrenament", diu Xavi Fernández, que tampoc no entèn "i em fa una mica de pena veure a un equip com el Salamanca dedicant-se a destruir més que no pas a jugar a bàsquet". En aquest sentit, Xavi Fernández també lamenta "el poc respecte dels àrbitres cap a una jugadora història del bàsquet femení com la Noemí Jordana, a qui des del primer minut ja li comencen a fotre hòsties".

Després del fort ambient que es va viure dimecres a Salamanca, Xavi Fernández espera avui un "Fontajau ple animant un equip que s'ho deixa tot dins la pista, absolutament tot perquè no hi ha res més, i és d'agrair tot l'esforç que han fet aquesta temporada". Fernández recorda que "dimecres allà, quan nosaltres anàvem guanyant, el seu públic va reaccionar molt bé ajudant l'equip i espero que a Fontajau es converteixi en una olla de pressió per portar-nos cap a la victòria".